Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021, 19:08

Kragujevac ima superligaša i Kolubara je jednom nogom tu

Kabel na “minus četiri” dva kola pre kraja

Kragujevac je ponovo na superligaškoj mapi Srbije! Dva kola pre kraja takmičenja u Prvoj ligi Radnički je matematički obezbedio promociju u elitni rang.

Crveni đavoli su upisali novi minimalac na Čika Dači, ali taj jedan gol koji je postigao Miloš Vidović u mrežu Trajala dovoljan je za slavlje u Kragujevcu – 1:0.

Dobio je Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i obilatu pomoć iz Novog Sada, gde je dobanovačka Budućnost napravila iznenađenje i savladala Kabel sa 1:0. Sada je šest bodova razmaka između Kragujevčana i Novosađana, ali bolji međusobni skor, za jedan gol u gostima, pogurao je Radnički u viši rang.

A, jednom nogom u eliti je i Kolubara. Sve miriše da će se prvi put u istoriji superligaški fudbal igrati u Lazarevcu. Tim koji vodi Zoran Milinković je pregazio Žarkovo sa 3:0 i to kao gost i sada dva kola pre kraja sezone ima četiri boda više od Kabela.

Kolubara će u narednom kolu dočekati Borac i biće to prilika da i ona overi plasman u najviši rang domaćeg fudbala.

Poraz od Radničkog u Kragujevcu označio je kraj svih nada Trajalu da može da ostane u ligi, pošto ga ni šest bodova u poslednja dva kola ne guraju preko crte. Isti je slučaj sa Radničkim iz Pirota, koji je ionako bio u preteškoj poziciji, a današnji poraz kod kuće od Jagodine je označio da pakuje kofere za spuštanje u Srpsku ligu.

PRVA LIGA SRBIJE - 32. KOLO

Nedelja

Borac – Loznica  0:1 (0:0)

Kabel – Budućnost 0:1 (0:1)

Radnički KG – Trajal  1:0 (1:0)

Žarkovo – Kolubara  0:3 (0:2)

Dinamo Vranje – Zemun  1:0 (1:0)

Radnički Pirot – Jagodina  0:1 (0:0)

Radnički SM – Sloga Kraljevo 1:0 (0:0)

Ponedeljak

17.00: Grafičar - Dubočica

17.00: IMT - Železničar Pančevo

***kvote su podložne promenama

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kragujevac i Kolubara jezde ka eliti

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2021

Kabel na “minus četiri” dva kola pre kraja, IMT ima šansu..Kragujevac je napravio još jedan veliki korak ka povratku na superligašku mapu Srbije!..Crveni đavoli su upisali novi minimalac na Čika Dači, ali taj jedan gol koji je postigao Miloš Vidović u mrežu Trajala dovoljan je za slavlje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.