Kraguj čeka crveno-bele (subota, 20h)

Izvor: KGsport.info, 30.Jan.2015, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraguj čeka crveno-bele (subota, 20h)


Odbojkašice Kraguja sutra u hali „Gordana Goca Bogojević“ čeka veoma težak meč sa beogradskom Crvenom zvezdom, u okviru 14. kola Viner štediša lige.
Kragujevčanke su u prethodna dva kola najpre poražene od Železničara na domaćem terenu, a potom i na gostovanju beogradskom Radničkom, jednom od glavnih rivala za opstanak u elitnom rangu. Ta dva poraza su poprilično teško pala ekipi Kraguja, koja je, bar se tako činilo nakon pobede u Lazarevcu, bila na >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << pravom putu da osigura sebi mesto u Super ligi i dogodine.
Sutra izabranice trenera Mratinkovića očekuje duel sa Crvenom zvezdom, koji nije mogao da dođe u gorem trenutku. Kraguj traži izlazak iz krize, a teško je za očekivati da će ga naći protiv silno motivisanih Beograđanki, koje nameravaju da ostanu u trci sa vodećim ekipama na tabeli.
Ipak, odbojkašice Kraguja nemaju šta da izgube, već da izađu na megdan rasterećene, pa kako bude.
Početak sutrašnjeg meča u hali „Gordana Goca Bogojević“ zakazan je za 20 časova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Milojević: Da iznenadimo Budućnost

Izvor: B92, 31.Jan.2015, 13:39

Trener Mega Leksa Dejan Milojević najavio je veoma težak duel za njegov tim protiv Budućnosti...Mega u subotu od 19 časova dočekuje drugoplasiranu ekipu ABA lige u okviru 20. kola...Srpski klub je 11. na tabeli sa skorom 7-12, dok je Budućnost do sada pretrpela samo četiri poraza..."Očekuje nas...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.