Kovačević: Trenirao sam i tokom praznika

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Jan.2014, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovačević: Trenirao sam i tokom praznika

Neumorni vezista Crvene zvezde Aleksandar Kovačević zbog povrede kolena propustio je nekoliko poslednjih kola u jesenjem delu polusezone.
(FOTO: FK Crvena zvezda)
Mladi reprezentativac Srbije bio je primoran usled povrede da napravi pauzu od 20-ak dana tokom koje se, kako kaže odmorio, a zatim vrlo brzo ušao u pun ritam treninga. Zdrav i pun elana Kovačević očekuje prozivku u petak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << 10. januara u 10 časova.

– Nisam pravio pauzu tokom praznika. Zajedno sa Vukanom Savićevićem, Đorđem Rakićem i Stefanom Mihajlovićem sam trenirao za vreme pauze i spreman dolazim na okupljanje u petak. Nakon povrede mirovao sam dve-tri nedelje tokom kojih sam uglavnom odmarao i skupljao energiju. Zatim sam počeo sa terapijama i treninzima. Sada je sve u najboljem redu – istakao je Kovačević.
O planovima za naredni period po mišljenju popularnog “tenka” iluzorno je govoriti.

– Svi znamo šta nam je cilj. Očekujem da tokom pripremnog perioda svi podignemo formu i dočekamo ovogodišnju premijeru sa Javorom na Marakani maksimalno spremni. Mnogima će pripreme dosta značiti, jer je nekolicina iz raznoraznih razloga preskočila prethodne. Sledi nam borba za mesto u timu, svi krećemo sa istih polaznih tačaka, konkurencija je velika, što je po mom ličnom mišljenju najbolja osnova za dobar rad i treniranje – rezonuje mladi reprezentativac Srbije koji takođe smatra da su crveno-belima potrebna samo dva ili tri pojačanja.

– Potrebno je da ojačamo štoperske pozicije. Verujem da će nam se vrlo brzo priključiti novi saigrači kako bismo imali što više vremena da se uigramo i postavimo linije tima – zaključio je Aleksandar Kovačević, koji će u četvrtak proslaviti 22. rođendan. Uslovno rečeno “proslaviti”, jer pravu proslavu planira tek za mesec maj.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.