Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2020, 11:07

Kovačević Grcima hvalio Čumića: Doveli ste ozbiljnog bisera

„Ranđelović je pokazao klasu“, poručio legendarni napadač

Odličnim partijama u debitanskoj sezoni Lazar Ranđelović je postao Olimpijakosov bingo. Tim iz Pireja je u mladog Leskovčanina uložio svega 800.000 evra, a dobio igrača koji je rešavao pojedine važne utakmice.

Na osnovu tog pozitivnog iskustva Olimpijakos je rešio da dovede još jedno mlado srpsko krilo. Tamo gde je stao Ranđelović, trebalo bi da nastavi Nikola Čumić. Mladi reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Srbije je odigrao odlično poslednjih šest meseci u Nišu, pa u Pireju od njega očekuju mnogo.

Hvalio ga je i bivši legendarni napadač Olimpijakosa Darko Kovačević.

„Ranđelović je odmah postao važan šraf u Olimpijakosu. Čumić je u Srbiji pokazao da je veoma talentovan, baš kao i Sveta Marković. To su zaista fudbalski biseri. S tim što se Ranđelović već dokazao na top nivou“, poručio je Darko Kovačević.

Nekada vrsni centarfor godinama živi i radi u Atini. Obavljao je funkciju direktora u Olimpijakosu, sa gazdom Evangelisom Marinakisom ima poseban odnos.

„Sa Olimpijakosom imam porodične veze. Nikada neću zaboraviti podršku Grka kada sam imao zdravstvene probleme. Zauvek ću i da pamtim šta je gospodin Marinakis uradio za mene“, dodao je Kovačević.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.