Kovač i Salihamidžić opet zajedno u Bajernu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač i Salihamidžić opet zajedno u Bajernu

Nemački prvak i zvanično je predstavio novog trenera.

Nemci se, posle ispadanja s mundijala još u grupi, vraćaju klupskom fudbalu. Njihov najveći klub Bajern je još pri kraju prošle sezone obelodanio da će na klupu sesti Hrvat Niko Kovač (46), dojučerašnji trener Ajntrahta, koji iz Frankfurta nije otišao bez trofeja nego je baš u finalu kupa savladao minhenskog velikana (3:1).

Kovač je i zvanično predstavljen na pres-konferenciji, a u Bajernovo ime dobrodošlicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mu je poželeo sportski direktor Bosanac Hasan Salihamidžić. Tako će dva Balkanca ponovo biti zajedno u bavarskom timu, s obzirom da su u isto vreme bili njegovi igrači između 2001. i 2003 (tada je Kovač bio ćlan, dok je Salihamidžić u Bajernu igrao mnogo duže, od 1997. do 2008)

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.