Kovač: Mi smo ekipa!

Izvor: RTS, 27.Sep.2019, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač: Mi smo ekipa!

Selektor Srbije Slobodan Kovač ponosan na svoje igrače nakon pobede nad Francuskom i plasmana u finale Evropskog prvenstva.
Srbija je u polufinalu Evropskog prvenstva savladala Francusku sa 3:2

"Uspeli smo da nametnemo dobru igru, iako smo malo stali da igramo u četvrtom setu, što je i normalno s obzirom na ambijent... Kada je malo pala koncentracija, trenner mora malo da reaguje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i dobro je ispalo. Svaka čast stručnom štabu, peti set smo igrali kao da je prvi, dobro smo čitali njihove napade, a svega toga ne bi bilo da igrači nisu ovako odigrali", rekao je Kovač.
U nedelju će Srbija u Parizu igrati za zlato protiv Slovenije od 17.30, uz direktan prenos na RTS. 
"Zameraju nam da nemamo primače, nemamo tehničara, nemamo libera... Francuzi su sjajni, fenomenalni... Evo... Mi smo ekipa!", rekao je Boškan.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.