Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021, 18:33

Kostićev fudbal života (VIDEO)

Srbin novim golom doneo bod Ajntrahtu protiv Štutgarta

Nešto više od dva meseca u 2021. godini i 11 prvenstvenih kola dovoljno je da sa sigurnošću, bez bilo kakve dileme zaključimo - Ajntraht je bundesligaš sa najvećim pojačanjem u prolećnoj polusezoni!

Iako je u pitanju Srbin, to nije Luka Jović, čiji je povratak u Frankfurt odjeknuo fudbalskim svetom. Ne. Radi se o probuđenom Filipu Kostiću koji trenutno pruža partije karijere, igraču koji je preko noći >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izrastao u zver zaslužnu za praktično svaki dobar segment igre tima Adija Hitera, fudbalera koji je u aktuelnom momentu vrlo verovatno najbolji igrač Srbije.

Razigran i nadahnut, Kostić nedeljama niže briljantne partije i vuče Ajntraht daleko iznad svih očekivanja i projekcija koje je fudbalska javnost imala na početku sezone, pa čak i tokom jeseni, kada je u pitanju klub sa Majne.

Moć koju ima fudbalski arhitekta rođen u Kragujevcu 1992. godine, na svojoj koži posle niza bundesligaša osetio je i Štutgart. Kostić je nameru da Švabama zagorča život, kao što je to učinio Šalkeu, Arminiji, Herti, Hofenhajmu, Kelnu i Bajernu, pokazao u 55. minutu kada je dobio loptu na levom boku i sa oko 15 metara neodbranjivo pogodio malu mrežu. Ipak, pogodak srpskog reprezentativca posle VAR analize poništen je zbog ofsajda.

Moderna tehnologija sprečila je ofanzivca da dopiše treći gol pored deset asistencija na poslednjih deset utakmica, međutim nije ugasila Kostićevu glad. Nije ga poremetio ni pogodak Saše Kalajdžića, Austrijanca balkanskih korena koji je doneo vođstvo Štutgartu u 68. minutu i tako potvrdio da se takođe nalazi u vrlo dobroj formi.

Tvrdoglavo, baš onako kako Srbe vide mnogi, Kostić je samo minut posle gola rivala režirao deža vi iz 55. minuta, ali ovaj put bez povoda da majstorija bude poništena. Gol za bod, nastavak impresivne serije i potvrdu - Ajntraht, ali i Srbija trenutno nemaju boljeg od njega!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kostićev fudbal života: Tri gola i deset asistencijag za dva meseca (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021

Srbin novim golom doneo bod Ajntrahtu protiv Štutgarta i potvrdio da je je na vrhuncu karijere..Nešto više od dva meseca u 2021. godini i 11 prvenstvenih kola dovoljno je da sa sigurnošću, bez bilo kakve dileme zaključimo - Ajntraht je bundesligaš sa najvećim pojačanjem u prolećnoj polusezoni!..Iako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.