Košta ponovo iznudio crveni karton! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košta ponovo iznudio crveni karton! (video)

Prvotimac Čelsija Dijego Košta još jednom se našao u centru pažnje pošto je Tal Ben Haim zbog (pre)grubog starta nad Špancem zaradio direktan crveni karton.

Fudbaleri Makabija iz Tel Aviva uspeli su da uđu u rezultatski i brojčani deficit tokom prvog dela igre sa Čelsijem.

Prvo je Geri Kejhil pogodio mrežu Predraga Rajkovića, a nedugo zatim Makabi je ostao sa igračem manje na terenu usled nepromišljenog starta Tala Ben Haima.

Bivši fudbaler Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pregrubo je startovao sa leđa na Dijega Koštu pa mu je sudija Undijano Maljenko pokazao direktan crveni karton.

Teško je diskutovati o tome da li je start bio za crveni karton premda je start bio zaista pregrub ali i isprovociran Koštinim udaranjem po licu koje sudija nije video.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

On je fudbalski razbojnik! Dijego Kosta podelio dva lakta u glavu u istoj sekundi?! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2015

I to dvojici igrača, a onda je jedan od njih pocrveneo....Defanzivac Makabija Tal Ben Haim zaradio je crveni karton u duelu protiv Čelsija, a mi smo se pitali šta li je to sada uradio Dijego Kosta, odnosno na koji način je uspeo da "navuče" iskusnog štopera izraelskog šampiona. Jer, teško je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.