Kosanović: Pobeda u Šapcu mogla bi da preokrene sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović: Pobeda u Šapcu mogla bi da preokrene sezonu

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović, uoči gostovanja Mačvi u Šapcu, izjavio je da bi pobeda za njegov tim mogla da bude preokretnica sezone.

"Pred nama je izuzetno bitna utakmica. Ne sme da nas zavara to što je Mačva jedina ekipa u ligi bez pobede.

Taj tim uopšte nije toliko slab i sigurno je da ce se oni podići tokom sezone. Nama bi eventualna pobeda mogla mnogo da znači, cak smem da kažem da bi to mogla da bude naša prekretnica u sezoni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Vratili bi mir u ekipu i dobili prostor da za dve sedmice tokom predstojece pauze dovedemo neke stvari u red i počneno da igramo bolje. Ukoliko ne pobedimo, naši problemi ce se nastaviti i zbog toga je bitno da sutra budemo uspešni", rekao je Kosanović na konferenciji za medije u Nišu.

On u Šapcu neće moći da računa na najjači tim.

"Kadrovska situacija je slicna kao i pred duel sa Partizanom pre sedam dana. Ne mogu da računam na Riotu Nomu, Sašu Stojanovica i Veljka Batrovića, dok je stanje Stefana Đordevica dosta bolje, jer je radio punom parom prethodnih dana, tako da bi on mogao sutra da nam pomogne", poručio je Kosanović.

Utakmica 11. kola Superlige Srbije između Mačve i Radničkog igra se sutra od 18 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.