Kosan: On simulira i uživa... Nisko smo pali

Izvor: Mondo, 23.Feb.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosan: On simulira i uživa... Nisko smo pali

"Biće nam potrebno vreme da izađemo iz ovih stvari...", rekao je trener Napretka, u svom stilu.

Foto: MN Press

Iskusni trener Milorad Kosanović (67) poznat je i zbog toga što uvek kaže šta misli i što se ne usteže od otvorenih javnih nastupa i kada zna da će biti kažnjen.

Ovog petka, pred kamerama TV Arena sport izneo je šta mu je bilo na duši posle poraza svog tima na gostovanju Voždovcu.

Konačan rezultat bio je 3:2, a popularnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Kosanu" nije se svideo način na koji su se domaći ponašali na terenu.

"Čestitam Voždovcu na pobedi, a mnogo me više nervira ponašanje aktera, to simuliranje, publika... Ljudi se smeju kad vas kradu ili kad vam slažu ili kad neko simulira. A, on uživa u tome. Mi smo jako nisko pali i biće nam potrebno mnogo vremena da izađemo iz tih stvari, jer se ovako teško može razvijati ovaj sport", rekao je Kosanović.

Upitan šta zamera svom timu, podelio je odgovor u nekoliko delova.

"Nisam zadovoljan sa mnogo stvari. Prvo, trebalo je dosta vremena da se naviknemo na uslove, jer je ovo potpuna druga igra od onoga što radimo i igramo. Nismo do kraja uhvtili ritam utakmice. Pritom smo napravili nekoliko stvarno velikih grešaka i sve golove dobili smo iz svojih gluposti, a ne jer smo bili nadigrani. Sa druge strane, promašili smo što smo mogli da damo i izgubili smo", dodao je on.

Napredak posle poraza na "krovu" zauzima sedmo mesto na tabeli, sa četiri poena manje (i uz odigranu utakmicu više) od četvrtoplasiranog Čukaričkog.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.