Koš godine u ABA ligi! Metalac beži sa dna (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koš godine u ABA ligi! Metalac beži sa dna (VIDEO)

Pavlićevićev pogodak umnogome je, kada je u pitanju udaljenost od protivničkog koša, podsetio na onaj koji je Dušan Kecman postigao protiv Cibone u Zagrebu pre nešto više od pet godina

Imali su šta da vide gledaoci u Valjevu u duelu Metalca i Sutjeske u 17. kolu Jadranske lige! Pogodio je Nikola Pavlićević, košarkaš nikšićke ekipe koš sa više od pola terena u poslednjoj sekundi treće četvrtine i pobrao aplauze u hali.

Ipak, to nije bilo dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za Sutjesku, fenjeraša Jadranske lige, pošto je Metalac na kraju slavio sa 84:78 (19:19, 25:20, 21:18, 19:21) i pobegao iz opasne zone na tabeli.

Pavlićevićev pogodak umnogome je, kada je u pitanju udaljenost od protivničkog koša, podsetio na onaj koji je Dušan Kecman postigao protiv Cibone u Zagrebu pre nešto više od pet godina.

Inače, valjevskoj ekipi ovo je bila sedma pobeda u regionalnom takmičenju, dok je Sutjeska doživela 12. poraz.

Dušan Kutlešić je sa 18 poena bio najefikasniji u ekipi Metalca, a Petar Rakićević dodao je na to još 14 poena. Kod Sutjeske najistaknutiji bio je Radosav Spasojević.

VIDEO: Nikola Pavlićević beats the buzzer on spectacular way! Take a look at this three-pointer... #ABALiga pic.twitter.com/061zaptbTV

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: ABA/Metalac Farmakom/Foto studio Art)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ABA: Pavlićević za špice, Metalac dobio Sutjesku

Izvor: B92, 26.Dec.2015

Košarkaši Metalca pobedom su otvorili 17. kolo ABA lige – na svom terenu savladali su Sutjesku rezultatom 84:78...Metalac je vodio tokom čitavog meča, osim nekoliko uvodnih minuta u drugoj četvrtini i na kraju sasvim zasluženo upisao sedmi trijumf...Uskoro opširnije..

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.