Koronavirus odlaže mečeve italijanskog prvenstva

Izvor: RTS, 23.Feb.2020, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koronavirus odlaže mečeve italijanskog prvenstva

Italijanski fudbalski savez odložio je četiri utakmice današnjeg programa 25. kola Serije A zbog širenja koronavirusa na severu zemlje.
Odložen je susret Atalante i Sasuola koji je trebalo da se odigra od 15 časova u Bergamu, neće se igrati ni utakmice Verona - Kaljari i Torino - Parma, kao ni meč Inter - Sampdorija, koji je bio zakazan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za 20:45.

U Italiji je već otkazano preko 40 utakmica u nižim ligama.
Italijanski mediji preneli su da bi i predstojeća utakmica Lige Evrope između Intera i Ludogoreca takođe mogla da bude odložena.
Novi termini utakmica biće određeni naknadno.
U italijanskoj severnoj pokrajini Lombardiji prijavljeno je više od 30 slučajeva zaraženih koronavirusom, a premijer Đuzepe Konte najavio je da će biti suspendovani svi sportski događaji koji su planirani za nedelju u Lombardiji.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sve više problema zbog koronavirusa u Italiji, odložena još jedna utakmica, ni to nije sve

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2020

Četiri fudbalske utakmice u italijanskoj Seriji A, zakazane za danas, odložene su nakon smrti dve osobe zaražene koronavirusom...Po nalogu Vlade Italije, prvo su juče odloženi mečevi Inter - Sampdorija, Atalanta - Sasuolo i Verona - Kaljari, a danas i duel Torina i Parme...Utakmica Djenove i Lacija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.