Korona odložila prvi meč u kvalifikacijama, UEFA u problemu!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 18:30

Korona odložila prvi meč u kvalifikacijama, UEFA u problemu!

Kvalifikacije još nisu ni počele, a problem je tu...

Meč preliminarne runde kvalifikacija za Ligu šampiona između Linfilda (Severna Irska) i Drite (tzv. Kosovo) otkazan je neposredno pre njegovog početka danas u popodnevnim satima.

Razlog za odlaganje je više pozitivnih testova na koronavirus, u ekipi Drite, a još uvek nije poznato koji će biti naredni korak UEFA.

Zna se samo da je utakmica odložena do daljeg, i da će UEFA uskoro morati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da saopšti i smisli nove ideje u ovakvim situacijama.

Najveći problem jeste u tome što je pobednik ovog meča trebalo da nastavi kvalifikacije za Ligu šampiona već za nedelju dana, kada je na programu prvo kolo.

Meč je trebalo da bude odigran u švajcarskom Nionu, koji će najverovatnije biti domaćin u odloženom terminu, samo se još uvek ne zna kada...
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Liga Šampiona,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkazan meč kvalifikacija za LŠ " UEFA izbacuje šampiona tzv. Kosova

Izvor: B92, 11.Avg.2020

Zbog slučaja koronavirusa UEFA je odmah otkazala finalni meč preliminarne runde kvalifikacija za Ligu šampiona između Drite i Linfilda...Ispostavilo se da su dvojica fudbalera Drite, šampiona tzv. države Kosovo, pozitivna na kovid-19, te iz Evropske kuće fudbala ništa nisu želeli da rizikuju...Meč...

Nastavak na B92...

UEFA BEZ MILOSTI: Šampion tzv. Kosova izbačen iz Evrope!

Izvor: Kurir, 11.Avg.2020

Meč preliminarne runde kvalifikacija Lige šampiona između fudbalera Linfilda i Drite, otkazan je zbog toga što je utvrđeno da dva igrača šampiona tzv. Kosova imaju koronavirus

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.