Kordoba otpustila Miroslava Đukića

Izvor: RTS, 16.Mar.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kordoba otpustila Miroslava Đukića

Bivši srpski selektor Miroslav Đukić smenjen je sa mesta trenera španske Kordobe, zbog izuzetno slabih rezultata poslednje plasirane ekipe Primere.

On nije uspeo da preporodi ekipu i izbegne verovatno ispadanje iz elitnog društva.
Čelni ljudi Kordobe imali su mnogo razumevanja za Đukića, koji na terenu često nije imao ni sreće. Njegova ekipa je u nekoliko utakmica vodila, da bi na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bivala poražena autogolovima ili nesrećno primljenim pogocima.
I pored svega, Đukić nije uspeo da pokrene ekipu i od nje stvori tim koji može da računa na opstanak u Primeri, zbog čega su čelnici kluba odlučili da ga posle osmog uzastopnog poraza ipak smene sa mesta trenera.
Umesto Đukića, na klupu će sesti Hoze Antonio Romero, trener B ekipe tog kluba.
Kordoba se nalazi na poslednjem mestu španske Primere sa svega 18 bodova iz 27 utakmica, sedam poena manje od trenutnog mesta koje obezbeđuje opstanak.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.