Korda predao meč, Hačanov u polufinalu Australijan opena

Izvor: Beta, 24.Jan.2023, 09:21

Korda predao meč, Hačanov u polufinalu Australijan opena

Ruski teniser Karen Hačanov plasirao se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto mu je Amerikanac Sebastijan Korda predao meč četvrtfinala zbog povrede.Hačanov je vodio sa 7:6, 6:3, 3:0 u trenutku kada je Korda morao da preda meč zbog povrede desnog zgloba.Trenutno 20. teniser sveta plasirao se u svoje drugo grend slem polufinale gde će igrati protiv pobednika meča Stefanos Cicipas - Jirži Lehečka.Hačanov je dobio težak prvi set u taj-brejku sa 7:5, nakon što je propustio priliku da taj deo igre reši ranije, jer je pri vođstvu od 5:4 servirao za set.Na početku drugog seta nije iskoristio tri brejk prilike, ali je potom dva puta oduzeo servis rivalu za prednost od 2:0 u setovima. Seriju je nastavio i na početku trećeg seta, pre nego što je Korda bio primoran da se povuče.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nisam više mogao da držim reket"

Izvor: B92, 24.Jan.2023

Američki teniser Sebastijan Korda rekao je da je bio primoran da preda četvrtfinalni meč Australijan opena nakon što je osetio iznenadni bol u desnom zglobu...Korda je gubio sa 7:6, 6:2, 3:0 od Rusa Karena Hačanova kada je predao meč...On je rekao da ne zna šta je izazvalo bol i da će morati...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.