Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2020, 23:28

Konteu odzvonilo, Alegri je spreman

Najavljuje se smena u Interu

Tirada u kojoj je isprozivao sve i svakog, samo je sebe stavio u ulogu žrtve, mogla bi Antonija Kontea da košta posla u Interu.

Kako pišu italijanski mediji, gazde Intera su se žestoko naljutile na Kontea, najviše zbog toga što ih je prozvao da ne daju nikakvu zaštitu ekipi i njemu kao treneru i ozbiljno razmišljaju da mu uruče otkaz.

A, Mediaset tvrdi da se već zna i ko stoji u redu sa pozivnicom u ruci – Masimilijano >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Alegri! To je pomalo i smešno, pošto je i u Juventusu 2014. godine Alegri došao na klupu kada je otišao Konte, a sada bi to moglo da se ponovi u taboru milanskih nerazura.

I ponovo bi iza tog poteza stajao isti čovek – Bepe Marota. Pre šest godina bio je direktor u Juventusu, sada je u Interu. Njegov pulen Alegri je već godinu dana slobodan i svi uslovi da se taj tandem spoji na Đuzepe Meaci su blizu da se ispune. Samo još da se uruči otkaz Konteu.

Najbolja preporuka za Alegrija su rezultati u Juventusu, kojeg je doveo do pet titula prvaka Italije i do dva finala Lige šampiona.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.