Konte želi argentinsku gol mašinu!

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte želi argentinsku gol mašinu!

Antonio Konte stavio je do znanja upravi Čelsija da u svom timu želi jednog od najboljih evropskih golgetera ove sezone.

Niko ne zna kako će tačno izgledati tim Čelsija naredne sezone, jedino se zna da će na klupi sedeti Antonio Konte. Brojne su spekulacije oko pojačanja i igrača koji će napustiti klub.

Najnovije ime koje se pominje kao potencijalno pojačanje je Gonsalo Iguain!

Iako Čelsi neće igrati Ligu šampiona sledeće sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Argentinac je izrazio želju da sarađuje sa Konteom i bude deo tima koji će jurišati na titulu.

Iguain želi da pojača ekipu samo ukoliko mu bude garantovano mesto prvog napadača, ispred Dijega Košte.

Videćemo da li eventualni dolazak Iguaina znači definitivni rastanak Čelsija i Košte. Španski napadač ima ponudu iz Kine tešku 300 hiljada funti nedeljno, a pominjao se i povratak u Atletiko Madrid.

Prema pisanju "Dejli Mejla" Antonio Konte je već naložio upravi kluba da krene u realizaciju transfera, a ponuda koja se pominje iznosi 42 miliona funti.

Nema sumnje da bi Iguain bio fantastično pojačanje za "Plavce". Argentinski napadač iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri i najbolji je strelac Serije A sa 32 postignuta gola
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.