Konte objasnio zašto je odbio Real

Izvor: Mondo, 12.Nov.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte objasnio zašto je odbio Real

Zbog čega Italijan nije seo na klupu šampiona Evrope i gde se vidi u budućnosti

Foto: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani

Antonio Konte bio je prvi "pik" Florentina Pereza kada je rešio da smeni Đulena Loptegija, najbrže u istoriji sa mesta prvog trenera ekipe, ali Italijan ipak nije prihvatio više nego primamljivu ponudu.

Navodno, "zapelo" je oko toga što ga Čelsi i dalje plaća zbog ranije okončanog ugovora, pa je bilo teško pronaći adekvatno rešenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za kratko vreme.

A šta je pravi razlog?

"Zašto nisam otišao u Real Madrid? Ja sam onaj tip trenera koji više voli da sačeka jun i da onda odabere posao i počne novi projekat, nego da ga preuzimam usred sezone. Ali možda za dva, tri meseca poželim da radim i pogazim sve ono što sam sada rekao", izjavio je Konte.

Trenutno mu odgovara da bude uz porodicu i "odmara" od fudbala.

"Za sada se vidim kod kuće, gde pogledam poneku utakmicu i pratim neke od mojih kolega", dodao je Konte ne precizirajući da li će se vratiti na klupu nekog kluba u domovini ili otići dalje.

"Budućnost u Italiji? Nikad ne reci nikad. Ja sam Italijan, volim svoju zemlju i dobro se osećam u njoj, ali to naravno ne isključuje posao u inostranstvu", poručio je Antonio Konte, koji je osim u Čelsiju, celu dosadašnju trenersku karijeru proveo u Italiji, na klupama Barija, Atalante, Sijene, Juventusa, ali i reprezentacije "azura".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zašto je Konte odbio Real?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Nov.2018

Zbog čega Italijan nije seo na klupu šampiona Evrope i gde se vidi u budućnosti?..Konte bio je prvi "pik" Florentina Pereza kada je rešio da smeni Đulena Loptegija, najbrže u istoriji sa mesta prvog trenera ekipe, ali Italijan ipak nije prihvatio više nego primamljivu ponudu...Navodno, "zapelo"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.