Konte našao pojačanje kod Murinja?

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte našao pojačanje kod Murinja?

Ne prestaju spekulacije koje se tiču Baneta Ivanovića!

Engleski mediji i dalje forsiraju priču o nezadovoljstvu Kontea našim fudbalerom, dovodili su mu zamenu čitavog leta, a sada se glasine pronose o januarskom prelaznom roku.

Konte navodno želi zemljaka Darmijana što nije nova priča, ali engleski mediji tvrde da je stvar veoma ozbiljna i da je Murinju potrebno da se oslobodi Italijana kako bi napravio prostor za Fabinja iz Monaka koga planira da dovede. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Sa druge strane, nekadašnji bek Torina je želja i Napolija i Juventusa, šampion planira da na zimu proda Lihštajnera kome narednog leta ističe ugovor.

Sada je pitanje hoće li Murinjo pristati da proda fudbalera Čelsiju, Darmijan je "Bikovima" plaćen 20-tak miliona evra, a čini se da mu je cena pala. Ipak, Čelsi je spreman da uloži više od itajanskih klubova pa bi to moglo da bude odlučujuće...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.