Konte ljut posle remija u Sautemptonu: Vidim sebične igrače

Izvor: B92, 18.Mar.2023, 22:51

Konte ljut posle remija u Sautemptonu: Vidim sebične igrače

Fudbaleri Totenhema odigrali su 3:3 protiv Sautemptona, a takav rezultat se uopšte nije svideo treneru Totenhema Antoniju Konteu.

Ekipa iz Londona je pobedu ispustila pred sam kraj meča, jer je Vord Praus u 90 minutu iz penala doneo izjednačenje svom timu.

Konte je posle utakmice bio veoma nezadovoljan, jer je ekipa Totenhema na 15 minuta do kraja imala 3:1.

"Ako ćemo pričati o penalu, to znači da ne želimo videti sve druge situacije. Što se mene tiče, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to nije bio kazneni udarac, ali puno gore je sve ono što se događalo na terenu. Sve ono što se događa poslednjih nekoliko meseci, sve ono što se događa u mojoj drugoj sezoni.

Mislim da je sada pravo vreme za razgovor o tome, posebno nakon ovakve utakmice koja je za mene neprihvatljiva. Vodimo 3:1, kontrolišemo utakmicu i onda uspemo da primimo dva gola i da rizikujemo poraz. Puno bitnije od penala je da pričamo o problemu, a problem je da smo još jednom pokazali da nismo ekipa.

Mi smo samo 11 igrača koji izađu na teren. Vidim sebične igrače, vidim igrače koji ne žele pomoći jedni drugima i ne igraju srcem. Pre današnje utakmice sam skrivao tu situaciju, hteo sam pričati s igračima nasamo da ih pokušam podići, ali sada moram reći da ova ekipa nema volju i želju potrebnu za postizanje uspeha. To je ono što moraju pokazivati u svakom trenutku. Svakom.

Ako uspoređujete prošlu i ovu sezonu, jasno je da se moramo popraviti na svim nivoima, ali u ovom aspektu smo posebno loši. Kad niste momčad, svašta se može dogoditi. Danas je bilo tako. Ne zaboravite da smo u FA kupu izgubili od Šefild Junjajteda koji je igrao s mladim igračima. Sa jakom ekipom smo ispali iz FA kupa. Ne pričam o taktici i tehnici, pričam o pristupu", rekao je Konte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.