Konte dobio Ridigera, sad čeka ostale kapitalce

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte dobio Ridigera, sad čeka ostale kapitalce

Nemački reprezentativac prošao preglede i potpisao na pet godina

Antonio Konte konačno je dočekao prvo pravo pojačanje Čelsija u ovom prelaznom roku. Antonio Ridiger potpisao je petogodišnji ugovor sa prvakom Engleske i odmah zadužio dres sa brojem dva.

Iako to još nije zvanično saopšteno, radi se o obeštećenju od 38.000.000 evra koliko će zaradi Roma, njegov dosadašnji klub.

Pre Ridigera, Čelsi je tokom leta doveo još >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << samo vremešnog golmana Vilija Kabalera i to kao slobodnog igrača jer mu je istekao ugovor sa Mančester Sitijem.

Upravo ta indolentnost uprave kluba sa Stamford Bridža oko doveđenja igrača koje traži Antonio Konte, naterala je italijnskog stručnjaka da maltene postavi ultimatum.

Jedan od igrača koje je Konte tražio je upravo bio Ridiger, ali tu su još Bakajoko, Aleks Sandro, Fernando Ljorente i Andrea Beloti.

“Sjajno se osećam zato što ne dobija svaki igrač priliku da dođe u ovako veliki klub. Radujem se susretu sa novim saigračima i ponosan sam što sam obukao Čelsijev dres“, naveo je Ridiger u prvom izjavi nakon potpisivanja ugovora.

Ridiger je prethodne dve sezone proveo u Romi u koju je došao iz Štutgarta za 9.000.000 evra.

Nedavno je Ridiger sa reprezentacijom Nemačke osvojio trofej na Kupu konfederacija koji se igrao u Rusiji.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRANSFERI: Čelsi našao zamenu za Baneta

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2017

Šampion Engleske se pojačao u polednjoj liniji tima dovođenjem nemačkog reprezentativca iz redova Rome, zadužio zanimljiv broj.. . Antonio Ridinger novo je pojačanje Čelsija. Štoper je koštao ‘plavce’ 40 miliona evra. Dobio je broj ‘dva’ koji je do prošle zime pripadao Branislavu Ivanoviću.. –...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.