Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 12:08

Konte definitivno zaustavio transfer Tonalija, Milan koristi šansu

Trener Nerazura preferira iskusnije igrače, propao Marotin dogovor sa Ćelinom...

Antonio Konte preferira iskunije igrače ovog leta poput Aleksandra Kolarova, Artura Vidala i Engoloa Kantea, otvarajući tako put Milanu da se dokopa Sandra Tonalija. Podsetimo, Bepe Marota praktično je ugovorio lične uslove sa kreativnim vezistom Breše (2.500.000 evra po sezoni, plus bonusi), međutim posle kriznog sastanka sa predsednikom kluba Stivenom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Žangom trener Intera se izgleda izborio za značajno bolje pozicije na Đuzepe Meaci, pre svega kada se radi o poslovnoj politici.

Italijanski mediji tako primećuju da je od tog sastanka transfer-strategija Nerazura značajno izmenjena i dosta bliskija stavovima Antonija Kontea. A sve to podrazumeva fokusiranje na iskustvo, liderstvo i zrelije igrače, pre nego na nadolazeći talenat. Razlozi su jednostavni - Konte želi da napada trofeje naredne sezone!

Tokom jučerašnjeg dana izvestili smo da je posao oko srpskog beka Aleksandra Kolarava praktično zaključen. Inter će platiti Romi oko 2.000.00 evra i dobiti igrača za pozicije koje su u Konteovom sistemu najvažnije. Gazeta jutros piše o sve konkretnijim napadima na staru metu - Artura Vidala, dok bi za ozbiljanu akciju u pravcu Čelsija i Engoloa Kantea italijansk itim morao da rasproda nekoliko igrača. Navodno, Plavci ne nameravaju da puste iskusnog vezistu za manje od 60.000.000, a Inter se ipak nada kako bi posao mogao da bude zaključen na 50.000.000, i to sa uključenim bonusima.

Ostaje opcije bili bi Tomas Parti i Tangi Ndombele, međutim i jedan i drugi skuplje bi košrali od Kantea, pa su samim tim njihove "akcije" značajno slabije.

Ovo praktično značno znači da je Inter definitivno odustao od Tonalija i dogovora koji je podrazumevao pozajmicu uz obavezu otkupa postavljenu na 35.000.000 evra...

"Bepe Marota je bio veoma zainteresovan, zbog čega sam ja izbegavao pregovore sa drugim klubovima, čak i sa onima iz inostranstva. Ali momak (Tonali( mora da zna na čemu je i šta donosi budućnost. Ja ne žurim, ali Sandru se žuri", kazao je prvi čovek Breše Masimo Ćelino.

I Ćelinu više odgovara da Tonali završi u Milanu. Kada se crta podvuče dobiće isti novac - oko 35.000.000 evra, međutim Rosoneri nude 10.000.000 za pozajmicu, plus 20.000.000 za otkup idućeg leta i još 5.000.000 kroz bonuse.

Od sinoć Milan je prvi favorit za novog Pirla, to je sada svima jasno.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.