Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2020, 02:04

Konte: Ne dozvolimo da nas očaraju sirene koje dolaze spolja

Navijači na društvenim mrežama već traže odlazak italijanskog stručnjaka

Praktično sve što je poželeo, Antonio Konte je dobio. Uprava mu je letos dovela igrače po njegovom ukusu, uspela da zadrži Lautara Martineza i s pravom su na Đuzepe Meaci ciljali visoke domete ove sezone. Međutim, italijanski stručnjak još uvek nije posložio kockice, Nerazuri se i dalje muče, kako u prvenstvu, tako i Ligi šampiona. Ipak, prvenstvo je tek u uvodnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << četvrtini i ima vremena da milanski tim nadoknadi ispuštene bodove, dok je u elitnom kontinentalnom takmičenju večerašnjim porazom od Reala (0:2) Inter praktično izgubio šansu da se nađe u nokaut fazi.

Madridski klub je i Milano stigao desetkovan, bez kapitena Serhija Ramosa, Karima Benzeme, Federika Valverdea, Luke Jovića, Edgara Militaa, što je Interu trebalo da olakša zadatak. Međutim, pogodak Edena Azara, potom i crveni karton Artura Vidala okrenuli su meč potpuno u Realovu korist već u ranoj fazi utakmice, koju i Antonio Konte takođe vidi kao presudni momenat meča.

"Samo igranje protiv Reala je vrlo težak zadatak. A kada već na startu imate gol minusa i igrača manje, on postaje poput planine na koju treba da se popnete. Videli smo razliku između njih i nas, ali to ne treba da nas obeshrabri. Treba da nam stavi do znanja da postoji put kojim treba da idemo, sastavljen od puno rada i poniznosti. Ne dozvolimo da nas očaraju sirene koje dolaze spolja. Nismo bili opasni u napadu, postižemo golove, ali i dalje patimo. U prvom poluvremenu smo bili dosta agresivniji, ali, rekao sam već, početak je odlučio ishod meča. Postojala je velika posvećenost i odlučnost, tim je pokazao stav i želju“, rekao je Konte.

Njegova ekipa posle četiri kola ima svega dva boda, pet manje od Reala na drugoj poziciji, što znači da će se do kraja gotovo sigurno boriti sa Šahtjorom za odlazak u Ligu Evrope, gde su prethodne sezone stigli do finala. Malo je reći da su navijači kluba razočarani. Stoga i ne čudi što su na društvenim mrežama posle meča zatražili odlazak italijanskog stručnjaka. Konkretno na Tviteru, u Italiji je natpis sa heštegom #Conteout četvrti u trendu.

Da li mišljenje navijača deli i uprava Intera pokazaće nedelje za nama. Podsetimo, još letos se govorilo o Konteovom odlasku, ali je Italijan na kraju odlučio da ostane na Đuzepe Meaci.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.