Konte: Moj Juventus bi imao +20

Izvor: B92, 09.Mar.2015, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte: Moj Juventus bi imao +20

Selektor Italije Antonio Konte, koji je proglašen za najboljeg trenera Serije A u 2014, smatra da bi Juventus sa njim na čelu imao 20 bodova prednosti.

Konte je letos napustio kormilo "Stare dame" kako bi preuzeo "Azure", zamenio ga je Masimilijano Alegri koji s Juventusom ima osam bodova više od Rome, uz meč manje.

"Da je ovaj Juventus jednako nemilosrdan kao onaj moj sada bi imao 20 bodova prednosti. Ipak, Juventus zaslužuje da bude prvi, pokazuju dosta više od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << konkurenata", rekao je Konte.

Loši rezultati konkurencije kao da su uspavali igrače Juventusa koji takođe ne blistaju poslednjih nedelja, u prethodnih sedam mečeva imaju samo tri pobede, a u Seriji A su remizirali tri puta u poslednjih pet kola.

Šansu da "pobegne" Romi na 11 bodova razlike Juventus ima u ponedeljak uveče kada dočekuje Sasuolo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Konte: Moj Juventus bi imao plus 20 bodova

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Mar.2015

Selektor Italije Antonio Konte, koji je proglašen najboljim trenerom Serije A u 2014, smatra da bi Juventus sa njim na čelu imao 20 bodova prednosti...Konte je ljetos napustio kormilo "Stare dame" kako bi preuzeo "azure", a zamijenio ga je Masimilijano Alegri, koji s Juventusom ima osam bodova više...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.