Konačno, Repeša - O traumama i lepim uspomenama...

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2019, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno, Repeša - O traumama i lepim uspomenama...

Bivši trener Budućnosti prvi put se oglasio posle ostavke koju je podneo posle debakla u majstorici finalne serije plej-ofa ABA lige.

Odlučujuću utakmicu u Beogradu, koja je zbog incidenatra počela sa sat zakašnjenja, Budućnost je izgubila sa 97:54, a dan posle Jasmin Repeša je podneo ostavku na mesto trenera podgoričkog kluba.

Budućnost je za novog trenera imenovala Petra Mijovića, a Repeša se danas oglasio saopštenjem koje je objavljeno na klupskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sajtu i koje prenocimo u celini.

''Pre svega, želim da zahvalim svima na toplom prijemu i podršci. Hvala klubu, navijačima, Upravnom odboru i predsedniku kluba na protekla četiri meseca, koja će mi ostati u lepom sećanju.



Od srca zahvaljujem igračima i stručnom štabu na saradnji u ovoj od početka teškoj sezoni, koja nije završila kako smo želeli i očekivali. Ipak, ne treba zaboraviti da jedna sezona ne čini klub.



Sport nije pitanje života i smrti.



Budućnost Voli ima sve najbitnije preduslove – stabilnost, finansijku strukturu, navijače, podršku i entuzijazam, iz godine u godinu raste i napreduje, ide uzlaznom putanjom.

Svi smo imali grešaka, ne poričem, ali ko radi, taj i greši. Žao mi je što je sve ovako završilo. Ne u sportskom, nego u ovom drugom segmentu, koji nije u skladu sa mojim poimanjem sporta i života.



Dobronamerno sam ukazivao na to od prve finalne utakmice.



Žao mi je ako je neko to pogrešno protumačio. Kao čovek nisam opravdao ono što se dešavalo na trećoj utakmici finala. Način na koji je finale završeno je ostavilo traumu, ne samo meni, nego i svima nama iz kluba.



Još jednom toplo zahvaljujem svima, želim Budućnost Voliju puno sreće u daljem radu, sa nadom da ako regionalna košarka opstane, bude drugačija od ove finalne serije'', navodi se u Repešinoj izjavi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KOŠARKA NIJE PITANJE ŽIVOTA I SMRTI: Jasmin Repeša se oglasio prvi put od poraza od Crvene zvezde! Evo šta je poručio bivši trener Budućnosti

Izvor: Kurir, 25.Apr.2019

Hrvatski stručnjak Jasmin Repeša podneo je ostavku na mesto trenera Budućnosti dan posle poraza u finalu plej-ofa ABA lige od Crvene zvezde (2:3 u seriji).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.