Konačno! Geret Bejl u Real Madridu!

Izvor: RTS, 01.Sep.2013, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno! Geret Bejl u Real Madridu!

Real Madrid je objavio da je kompletirao transfer Gereta Bejla na "Santjago Bernabeu". Sjajni Velšanin će sa "kraljevskim klubom" potpisati šestogodišnji ugovor, a ceo transfer je vredan 100 miliona evra, što je, naravno, novi svetski rekord. Predstavljanje u ponedeljak.

Dosadašnji fudbaler Totenhema Geret Bejl zvanično je prešao u Real iz Madrida za sumu od 85,3 miliona funti (100 miliona evra), što je rekordan transfer u istoriji fudbala.

Dosadašnji rekord >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iznosio je 80 miliona funti, a isplatio ga je takođe Real Madrid 2009. godine, kada je doveo Kristijana Ronalda iz Mančester Junajteda.

Ovim je završena najveća transfer saga prelaznog roka, koja je nedeljama bila među udarnim vestima evropskih sportskih medija.

"Bejl je izrazio želju da postane novi igrač Reala i zato smo odlučili da ga pustimo. On je odličan fudbaler koji se sada okreće novim izazovima. Mi nismo mogli da zadržimo igrača koji se zasitio našeg kluba", rekao je predsednik Totenhema Danijel Levi.

Reprezentativac Velsa pre dolaska u Totenhem 2007. igrao je za Sautempton.

"Imao sam šest srećnih godina u Totenhemu, ali sada je pravo vreme za rastanak. Zajedno smo imali mnogo posebnih trenutaka, a ja sam uživao u svakom minutu boravka ovde. Totenhem će zauvek ostati u mom srcu i siguran sam da će i ove godine biti uspešan. Radujem se igranju za Real", rekao je Bejl, koji će sa španskim "kraljevskim klubom" potpisati ugovor na šest godina i nositi dres sa brojem 11.

Zvanično predstavljanje 24. godišnjeg Bejla predviđeno je u ponedeljak od 13 sati na "Santjago Bernabeu" u Madridu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bejl potpisao za Real Madrid i oborio svetski rekord!

Izvor: Dzungla.org, 01.Sep.2013

Vezni fudbaler Totenhema Geret Bejl novi je fudbaler Real Madrida!Sapunica je konačno privedena kraju i reprezentativac Velsa je potpisao šestogodišnji ugovor sa „kraljevskim klubom“, saopšteno je na sajtu Madriđana.- Proveo sam šest divnih godina u Totenhema, ali došlo je vreme da...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.