Kolo Ture: Sad sigurno žale za mnom u Sitiju

Izvor: Blic, 28.Nov.2013, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolo Ture: Sad sigurno žale za mnom u Sitiju

Fudbaler Liverpula Kolo Ture ocenio je da čelnici njegovog bivšeg kluba Mančester Sitija sada sigurno žale što mu nisu ponudili produžetak saradnje, jer igra veoma dobro na Enfildu.

Reprezentativac Obale Slonovače letos je došao u Liverpul kao slobodan igrač.

"U Sitiju sam bio bolji od nekih igrača, ali sam često sedeo na klupi. Pre nego što sam otišao rekao sam čelnicima kluba da će zažaliti. Mnogi su pričali da je moja karijera gotova i da se neću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vratiti na nekadašnji nivo. Verujem da se sada u Sitiju kaju kada vide kako igram u Liverpulu", rekao je Ture za list San.

Ture je u dosadašnjem toku sezone za Liverpul odigrao 11 utakmica, ali se nije upisao u strelce. Prethodno je igrao za Mančester Siti i Arsenal.

Ekipa Liverpula trenutno deli drugo mesto na tabeli Premijer lige sa Čelsijem. Oba tima imaju po 24 boda, četiri manje od vodećeg Arsenala.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kolo Ture: Sad sigurno žale za mnom u Sitiju

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Fudbaler Liverpula Kolo Ture ocenio je da čelnici njegovog bivšeg kluba Mančester Sitija sada sigurno žale što mu nisu ponudili produžetak saradnje, jer igra veoma dobro na Enfildu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.