Kolina odlučuje: Mažiću, evo ti derbi osmine finala

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2016, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolina odlučuje: Mažiću, evo ti derbi osmine finala

Srpski tim, po svemu sudeći, na centru u ponedeljak

Srpski sudijski tim, na čelu sa Miloradom Mažićem, nastavlja da uživa ogromno poverenje UEFA. Kako piše Sportski žurnal, poslovično odlično obavešten po pitanju prilika u vezi sa srpskim arbitrima, Mažić će na Prvenstvu Evrope u Francuskoj imati još najmanje jednu šansu da svoje znanje potvrdi na velikoj sceni.

Žurnal javlja da se u nezvaničnim krugovima može čuti kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Pjerluiđi Kolina, u ime UEFA zadužen za delegiranje sudije, našim arbitrima namenio derbi osmine finala, u kome se sastaju Italija i Španija. Meč je na programu u ponedeljak od 18 časova u Sen Deniju, u Parizu.

Podsetimo, Mažić je već sudio Špancima, na susretu drugog kola grupne faze sa Turskom. Prethodno je vodio meč Republike Irske i Švedske.

Osim Milorada Mažića, srpski tim čine još Milovan Ristić i Dalibor Đurđević kao pomoćne sudije, odnosno Danilo Grujić, i Nenad Đokić u svojstvu dodatnih arbitara, iza golova.

Sve parove osmine finala Prvenstva Evrope pogledajte OVDE.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mažić sudi Italija-Španija?

Izvor: N1 televizija, 24.Jun.2016, 11:55

Srpski sudijski tim, na čelu sa Miloradom Mažićem, nastavlja da uživa ogromno poverenje UEFA...Kako piše Sportski žurnal, poslovično odlično obavešten po pitanju prilika u vezi sa srpskim arbitrima, Mažić će na Prvenstvu Evrope u Francuskoj imati još najmanje jednu šansu da svoje znanje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.