Koliko kilometara prelazite zbog voljenog kluba?

Izvor: B92, 06.Dec.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko kilometara prelazite zbog voljenog kluba?

Nešto više od 24 časa ostalo je do jedne od najvećih i najvažnijih utakmica u Srbiji u poslednjih desetak godina.

Crvena zvezda dočekaće u četvrtak od 21.05 Keln u poslednjem meču grupne faze Lige Evrope, a pobeda nad 'Jarčevima' donosi crveno-belima proleće u Evropi posle tačno dve i po decenije.

Nema sumnje da će tribine Marakane biti krcate, pošto karata nema već više od dve nedelje, ali uprkos uspehu naša dva najveća kluba ove sezone situacija po >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pitanju posećenosti u Superligi Srbije gotovo da se nije promenila.

Jasno je da za mečeve ovakvog tipa navijači ne biraju i ne žale sredstva kako bi se domogli karte, odnosno stadiona voljenog kluba, pa iako to iziskuje prelazak nekoliko stotina kilometara samo u jednom pravcu.

Da li je upravo taj faktor, udaljenost od samog mesta događaja, utiče na Vašu odluku da li ćete doći na meč? I, da li se u te 'avanture' upuštate sami ili u društvu?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.