Koliko je Juventus spreman da plati za Iska?

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2016, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko je Juventus spreman da plati za Iska?

Italijanski mediji navode da je Juventus još uvek zainteresovan za Iska, a evo koliko su u ovom trenutku spremni da plate za ofanzivnog vezistu Real Madrida.

Mediji u Italiji pišu o eventualnom transferu Iska u Juventus.

Nije najzadovoljniji u Real Madridu ovaj španski reprezentativac, želi da promeni sredinu, što zbog manjka minutaže, što zbog činjenice da Real Madrid veoma teško može da osvoji trofej ove sezone.

Upravo zato je Juventus uvideo svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansu, a prema pisanjima italijanskih medija spreman je da plati čak 30 miliona evra za usluge španskog reprezentativca.

Nema sumnje da je to malo u odnosu na ono što traži Real Madrid, tačnije, u odnosu na ono što mogu da dobiju ukoliko se desi neka ponuda, recimo, klubova iz Mančestera koji ne štede poslednjih godina.

Veoma je izvesno da će promeniti sredinu, da li baš Juventus?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hames sve bliži odlasku

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2016

Real Madrid će najverovatnije u narednom prelaznom roku ostati bez Hamesa Rodrigeza...Jedan od najboljih u Real Madridu u sezoni 2014/15, Hames Rodrigez, ove sezone nije na najvišem nivou, pa su navijači i uprava kluba krenuli sa kritikama...Često je i izostavljan iz startne postave "Galaktikosa",...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.