Koliko ćemo još čekati na novu Milanovu eru?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko ćemo još čekati na novu Milanovu eru?

Nekadašnji hrvatski as smatra da će Milan uskoro biti onaj stari.

Zvonimir Boban, bivši igrač Milana je nedavno za italijanske medije govorio o ovom klubu.

Bivši hrvatski i jugoslovenski reprezentativac je najveći deo svoje fantastične karijere proveo u italijanskom velikanu. Ovaj sjajni ofanzivni vezista je odigrao 178 ligaških utakmica u dresu ovog kluba i postigao 21 gol, a misli da zna šta je najpotrebnije Milanu u ovom trenutku.

"Ja verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da postoje 'ere' u fudbalu i nadam se da će se Milan uskoro vratiti na pravi put. Leonardo i Maldini rade puno i to sa dosta uspeha. Jedino je jedna stvar potrebna Milanu: strpljenje. Klub radi dosta dobro, a stvari sa Iguainom idu mnogo lakše."

Jasno je da navijači nisu navikli na ovaj klub da se ovoliko dugo muči, a strpljenja im ponestaje. Da li je Zvonimir u pravu i koliko strpljenja je još potrebno?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.