Kolašinac i Terzić otputovali na SP u Peking

Izvor: Studio B, 11.Avg.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac i Terzić otputovali na SP u Peking

Reprezentativci Srbije u atletici Asmir Kolašinac i Amela Terzić otputovali su danas sa svojim trenerima Nikolom Tomasovićem i Rifatom Zilkićem u Peking, gde će od 22. do 30. avgusta učestvovati na prvenstvu sveta.

Spremni i odmorni, kako su izgledali na aerodromu „Nikola Tesla“, Kolašinac i Terzićeva najavili su borbu za finale u bacanju kugle, odnosno u trci na 1.500 metara.

„Trenutno je moj rezultat peti u svetu, a ja očekujem da se nađem u finalu, barem >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << među prvih osam“, skromno je rekao Kolašinac, a prenosi Atletski savez Srbije.

Terzićeva odlazi u kinesku prestonicu sa dve ostvarene norme, na 1.500 i na 800 metara. „Nadam se da ću dobro proći u svojoj disciplini i da ću ući u finale, a onda neću trčati na 800 metara“, kazala je 22. godišnja atletičarka.

Ostali predstavnici Srbije na šampionatu sveta, Dragana Tomašević (disk) i Ivana Španović (skok u dalj), u Peking će krenuti 17, odnosno 24. avgusta. 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Ristić peti predstavnik Srbije na SP u Pekingu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Avg.2015

Srbija će imati petoro takmičara na predstojećem prvenstvu sveta u atletici, od 22. do 30. avgusta u Pekingu...Pored Asmira Kolašinca (kugla), Amele Terzić (1.500 i 800 metara), Dragane Tomašević (disk) i Ivane Španović (skok u dalj), boje nacionalnog tima braniće i Milan Ristić u trčanju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.