Kolarov opet na udaru ultrasa: Kopile!?

Izvor: Mondo, 14.Feb.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov opet na udaru "ultrasa": Kopile!?

Predsednik Rome stao je u odbranu kapitena naše reprezentacije nakon što su najekstremniji navijači kluba nastavili sa uvredama na njegov račun.

Romini "ultrasi" ne žele pomirenje koje je predložio kapiten Danijele De Rosi.

"Curva Sud" istakla je tokom utakmice osmine finala Lige šampiona novu uvredu na račun kapitena naše reprezentacije, Aleksandra Kolarova, zbog čega je dan kasnije reagovao i predsednik kluba, Džejms Palota.

Braneći srpskog fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od uvreda tifoza, poput one istaknute u sredu uveče na "Olimpiku" tokom utakmice sa Portom ("kopile"), Amerikanac je izjavio da bi voleo da u timu ima 22 fudbalera kao što je Kolarov.

ANKETA: DA LI SU U AJAKSU SA PRAVOM BESNI?

Foto: Guliver/Getty Images/Alessandro Sabattini

"Nema sumnje da je apsolutni profesionalac Kolarov. Svaki dan prvi dolazi na trening, a odlazi među poslednjima. Čvrst je momak, ne voli društvene mreže, ne pije, samo trenira jako i naporno", rekao je Palota za italijanske medije.

Palota je uputio i poruku navijačima Rome da pruže podršku Kolarovu.

"Kolarov zna ponekad da napravi grešku, kao i svi mi. Nadam se da će navijači shvatiti, fudbalere kao što je Aleksandar želis da imaš svih 22 u timu", naveo je on.

EKSKLUZIVNO: GOLOVI LIGE ŠAMPIONA NA MONDU

Izvor: MONDO/Arenasport

U odbranu Kolarova ranije je stao i kapiten Danijele De Rosi, ali "ultasi" još nisu zaboravili reči Srbina "da navijači ne razumeju najbolje fudbal" i to što se raspravljao sa njima posle katastrofalnog poraza od Fiorentine (7:1).

Isto tako, Palota je izrazio nezadovoljstvo rezultatima ekipe Euzebija Di Frančeska ove sezone.

"Iskreno, nisam uopšte zadovoljan. Mislim da moramo da budemo drugi ili treći u Seriji A, kada se sve pogleda... Mnogo smo bodova ispustili u finišu utakmica, to je za mene frustrirajuće. Ipak, razumem da je Serija A najteža liga u Evropi, verujem da ćemo završiti među četiri najbolja", poručuje Amerikanac.

Tipovi sa južne tribine "Olimpika" od povratka Kolarova u Rim uzdržani su u pružanju podrške srčanom beku iz razloga što je pre Mančester sitija sa velikim uspehom branio boje najomraženijeg rivala, Lacija.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.