Kolarov kao Miha - pred Mihom!

Izvor: Mondo, 22.Okt.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov kao Miha - pred Mihom!

Srpski internacionalac pogotkom iz slobodnog udarca doneo Romi tri boda protiv Torina. Vinćenco Montela blizu otkaza posle remija Milana i Đenove na San Siru.

Samo šest golova viđeno je u pet utakmica 9. kola Serije A igranih u nedjelju od 15 časova, a od toga su tri postignuta u ubedljivoj pobedi Fiorentine nad Beneventom - 3:0.

Preostali pogoci bili su odlučujući, a upravo takav postigao je srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov koji je iz slobodnog udarca >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << doneo pobedu Romi protiv Torina u gostima - 1:0.

Siniša Mihajlović zbog povrede nije mogao da računa na svog najboljeg napadača, Andreu Belotija, što se osetilo u igri njegovog tima.

"Bikovi" su bili lako "ukroćeni", mada se i "vučica" nije proslavila, pa su na Olimpiku viđena samo dva udarca u okvir gola.

Trenutak odluke desio se u 69. minutu, kada je Kolarov pogodio posle prekida, a Siniša Mihajlović, rekorder Serije A po golovima iz slobodnih udaraca, posmatrao njegovu majstoriju sa klupe Torina:



Izvor: YouTube

Srpski trener ne može da bude zadovoljan izdanjem svoje ekipe, za koju je ceo meč odigrao Adem Ljajić, jer su se svi napadi završsavali bez ozbiljne pretnje po gol Rome.

Mihajlović je besan napustio teren, što i ne čudi s obzirom da je njegov tim nastavio crnu seriju od četiri utakmice bez pobede, od kojih su dva poraza.

U još lošijoj situaciji je trener Milana, Vinćenco Montela, koji je pred otkazom nakon što "rosoneri" nisu uspeli da na San Siru pobede Đenovu. Meč je završen bez golova.

Montela je navodno dobio ultimatum da mora da pobedi Đenovu i Kjevo u narednom kolu ukoliko želi da zadrži posao, a njegova ekipa saplela se već na prvoj prepreci.

Đenova je nakon trijumfa na gostovanju Kaljariju u prošlom kolu, uspela dođe i do boda u Milanu, a u tome im je dosta pomogao defanzivac domaćih Leonardo Bonući.

Kapiten Milana isključen je već u 25. minutu, pošto je u protivničkom šesnaetercu udario laktom Rosija. I na ovom meču korišten je VAR, pa je sudija Pjero Đakomeli pogledao video snimak, a potom pokazao Bonućiju tek drugi direktni crveni karton u karijeri.

Finora più che equilibri il buon #Bonucci ha spostato solo setti nasali (altrui)#MilanGenoapic.twitter.com/7QsUDCKUVM

— Alfredo De Vuono (@AlfredoDeVuono) October 22, 2017


Đenova nije srljala u napad, svesna da bi to bilo pogubno, već je pretila iz kontranapada, a najbolju priliku propustila je u 56. minutu, kada je lopta nakon udarca Bertolaćija završila nekoliko centimetara od rašlji Donaruminog gola.

Milan se nakon serije od tri poraza i remija nalazi na 11. mestu tabele i pitanje je da li će Montela na klupi dočekati vanredno kolo u sredu i gostovanje u Veroni.

U ostalim mečevima, Atalanta je na svom terenu pobedila Bolonju golom Korneliusa, a Sasuolo je savladao SPAL ekspresnim golom Politana nakon samo 36 sekundi.



Izvor: Youtube

SERIJA A, 9.KOLO:

Kjevo – Verona 3:2 (2:1)

/Ingleze 23, 30 penal, Pelisije 73 – Verde 6, Pacini 55 penal/

Milan – Đenova 0:0

Atalanta – Bolonja 1:0 (0:0)

/Kornelius 71/

Benevento – Fiorentina 0:3 (0:1)

/Benasi 18, Babakar 47, Toro 66/

SPAL – Sasuolo 0:1 (0:1)

/Politano 1/

Torino – Roma 0:1 (0:0)

/Kolarov 69/

Udineze – Juventus 18:00

Lacio – Kaljari 20:45

odigrano u subotu:

Sampdoria – Krotone 5:0 (3:0)

/Ferari 3, Kvaljarela pen 12, Kaprari 39, Lineti 71, Kovnacki 76/

Napoli – Inter 0:0

TABELA:
Napoli 25, Inter 23 , Juventus (-1) 19, Lacio (-1) 19, Roma (-1) 18, Sampdorija (-1) 17, Kjevo 15, Bolonja 14, Fiorentina 13, Torino 13, Milan 13, Atalanta 12, Sasuolo 8, Udineze (-1) 6, Kaljari (-1) 6, Đenova 6, Krotone 6, Helas Verona 6, SPAL 5, Benevento 0.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.