Kolarov junak pobede Sitija, trijumf Čelsija i VBA

Izvor: TvojPortal.com, 26.Feb.2012, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov junak pobede Sitija, trijumf Čelsija i VBA

Izvor: vesti online
Ekipa Mančester Sitija pobedila je Blekburn sa 3:0 uz dve asistencije Aleksandra Kolarova, Čelsi je posle serije loših rezultata došao do pobede nad Boltonom 3:0, Vest Bromvič je iznenađujuće ubedljivo pobedio Sanderlend 4:0 dok su Njukasl i Vulverhempton odigrali nerešeno 2:2.
Mančester siti je rutinskom pobedom nad Blekburnom rezultatom 3:0, nastavio šampionski pohod, a za igrača utakmice na "Gradskom stadionu" proglašen je dvostruki asistent Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Kolarov.


Srpski reprezentativac je najpre centrirao Baloteliju u 30. minutu, što je Italijan iskoristio i doveo svoj tim u vođstvo. Drugi pogodak delo je Serhija Aguera koji je odbijenu loptu od golmana Robinsona u 52. minutu zakucao u mrežu, a tačku na ovaj meč stavio je Edin Džeko, kojeg je opet Kolarov odlično pronašao centaršutem sa leve strane.

Siti sada ima 63 boda, pet više od gradskoj rivala Junajteda koji ima 58 bodova, a u nedelju igra na gostovanju Noriču.
Čelsi je posle poraza od Evertona u domaćem takmičenju i od Napolija u Ligi šampiona došao do pobede protiv slabašnog Boltona rezultatom 3:0.

Povratak na četvrto mesto na tabeli i borbu za nastup u Ligi šampiomna naredne sezone obezbedili su golovima David Luiz, Didije Drogba i Frenk Lampard.

Vest Bromvič Albion je bio vrlo efikasan protiv Sanderlenda sa 4:0, a slavio je golovima dvostrukog strelca Pitera Odemvingija, Džejmsa Morisona i Kita Endrjusa.Opsirnije procitajte na ovom linku,

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.