Kolarov ima poruku za navijače Lacija

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov ima poruku za navijače Lacija

Srpski fudbaler je nedavno ozvaničio prelazak u redove Rome, velikog rivala njegovog bivšeg kluba.

Aleksandar Kolarov je leta 2007. godine postao član fudbalskog kluba Lacio, kada je u italijansku prestonicu stigao iz redova OFK Beograda za nešto manje od milion evra.

Vrlo brzo, izrastao je u jednog od najboljih bekova u Seriji A, bio je prepoznatljiv po svojoj razornoj levici.

Tri godine kasnije, postao je član velikog projekta u Mančester sitiju, plaćen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je 16 miliona funti (oko 18 miliona evra), što je tada bio jedan od najskupljih transfera kada su defanzivci u pitanju. Koliko je situacija po tom pitanju danas drugačija govori i činjenica da je upravo Siti Kajla Vokera platio 50 miliona funti (oko 57 miliona evra).

Nakon pet uspešnih sezona u dresu "Građana" i dve osvojene Premijer lige, vraća se u Italiju i to baš u Rim, gde je sa velikim uspehom branio boje Lacija.

Ipak, u očima navijača "Nebeskoplavih" napravio je veliki greh, kako je za pet miliona evra potpisao trogodišnji ugovor sa najljućim rivalima svog bivšeg kluba, Romom.

Srpski fudbaler je sada poslao i poruku navijačima Lacija, koji su svoje mišljenje već izrazili.

"Ne mogu i ne želim da poreknem svoju prošlost. Ali sada sam u Romi i kako sam davao svojih 100 odsto u Laciju, sada ću dati toliko i više za Romu.

Imao sam dobro iskustvo u Laciju, ali od danas oni su moji rivali na terenu
", izjavio je Kolarov.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Boni se vraća na mesto uspeha!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017

Kako prenose mediji sa "Ostrva", napadač iz Obale Slonovače najverovatnije napušta redove "Građana" ovog leta...Vilfred Boni je svoje ime u teftere brojnih evropskih klubova stavio 2013. godine, kada je kao član Vitezea sa 31 postignutim golom bio najbolji strelac holandske Eredivizije...Najbrži...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.