Kolarov: Italijani ne poklanjaju bodove

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2011, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov: Italijani ne poklanjaju bodove

Igrao je Aleksandar Kolarov nekoliko godina u Seriji A i tačno zna od koga Srbiji preti najveća opasnost u petak uveče. O svakom igraču informacije će Orlovi dodatno dobiti i od selektora, međutim bitno je da kod njih nema straha od Italijana.

Ono što smo uradili u septembru trebalo bi da potvrdimo u oktobru. Italijanima ne znači baš mnogo ova utakmica, ali su reprezentacija sa reputacijom i neće doći u Beograd da nam poklone bodove. Sigurno će izaći na teren >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << maksimalno ozbiljno kako i dolikuje takvoj selekciji – optimista je Aleksandar Kolarov.
Kakvu atmosferu očekujete na stadionu Crvene zvezde, s obzirom na sve ono što se dešavalo pre godinu dana u Đenovi? Ima li straha?
Nisam nešto razmišljao o tome. Očekujem pun stadion i maksimalnu podršku. Što se tiče nekih drugih stvari ne bih da ulazim u to da li će možda biti nekog revanšizma ili ne. Mislim da naši navijači moraju u petak da pokažu da dva–tri čoveka ne mogu da sruše ugled ove reprezentacije i Srbije uopšte.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolarov: Italijani ne poklanjaju bodove

Izvor: Utakmica.rs, 04.Okt.2011

Igrao je &#1040;leksandar Kolarov nekoliko godina u Seriji &#1040; i tačno zna od koga Srbiji preti najveća opasnost u petak uveče. O svakom igraču informacije će Orlovi dodatno dobiti i od selektora, međutim bitno je da kod njih nema straha od Italijana. –...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.