Kokoškov preuzeo Fener, šta će biti sa reprezentacijom Srbije?

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2020, 09:28

Kokoškov preuzeo Fener, šta će biti sa reprezentacijom Srbije?

Selektor "orlova" dotakao se najbitnije teme za domaću javnost.

Juče je postalo i zvanično, selektor Srbije Igor Kokoškov novi je trener Fenerbahčea.

Turci imaju velike ambicije u Evroligi, pa se postavlja logično pitanje - hoće li stručnjak uspeti da uskladi obaveze koje ima kao selektor "orlova".

Kokoškov u intervjuu za Sportski žurnal da ne postoji nikakav problem.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Ništa se ne menja. Pričali smo uvek da je reprezentacija stvar ponosa i emocije. Funkcija selektora reprezentacije nije posao, već nešto što radiš kao zadovoljstvo, sa druge strane je karijera. Mnogo je nepoznanica, velika je neizvesnost u celom svetu koja se prenosi i na svet sporta. U hodu ćemo da rešavamo i nađemo najbolje rešenje za reprezentaciju koja ne sme da trpi", rekao je on.

Kokoškov je na klupi Fenerbahčea zamenio Željka Obradovića, a potpisao je ugovor na tri godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IGOR KOKOŠKOV OTKRIO DA LI OSTAJE SELEKTOR SRBIJE POSLE PREUZIMANJA FENERA: Reprezentacija stvar ponosa i emocije...

Izvor: Kurir, 05.Jul.2020

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov otkrio je da li ostaje na kormilu "Orlova" pošto je preuzeo turski Fenerbahče. 

Nastavak na Kurir...

Kokoškov: Ništa se ne menja što se reprezentacije tiče

Izvor: RTS, 05.Jul.2020

Iako će istovremeno vođenje Fenerbahčea i repreznetacije Srbije biti i više nego izazovno zbog postojanja poklapanja Fiba ”prozora” i kalendara Evrolige, selektor Igor Kokoškov poručuje da povodom toga neće biti nikakvih promena u vezi sa njegovim poslom u državnom timu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.