Kokoškov: Pravim veliki spisak, svi će biti razmatrani

Izvor: Beta, 23.Nov.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokoškov: Pravim veliki spisak, svi će biti razmatrani

Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov izjavio je danas da priprema "glomazan spisak" reprezentativaca i da će svi biti razmotreni."Taj spisak će biti glomazan, veliki, najvažnije je da ne propustimo nikog. Najvažnije je da nekog ne zaboravim, biće imena koja već reprezentuju srpsku košarku u NBA. Svi će biti razmatrani", rekao je Kokoškov za Radio-televiziju Srbije. "Nadam se da postoji entuzijazam, želja, ambicija kao i do sada da se reprezentuje svoja zemlja, da skupimo najbolje što možemo i odigramo najbolje što možemo", istakao je Kokoškov, koji je na klupi nacionalnog tima zamenio Aleksandra Djordjevića.Selektor Srbije je naveo da treba organizovati najbolju ekipu i najbolje moguće odigrati kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre u Tokiju.Kokoškov je kazao i da se "ništa se ne počinje novo", već da će se nastaviti kontinuitet kvalitetnog rada u reprezentaciji i savezu."Ništa se ne počinje novo, nastavlja se kontinuitet. Treneri i selektor su samo servis nacionalnog tima. Moje je da pomognem da se nastavi put razvoja i uspeha koji je tim imao u proteklim decenijama", rekao je novi selektor košarkšake reprezentacije Srbije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVLJAMO KONTINUITET! Kokoškov: Pravim veliki spisak, svi će biti razmatrani!

Izvor: Kurir, 23.Nov.2019

Novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov izjavio je  da priprema "glomazan spisak" reprezentativaca i da će svi biti razmotreni.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.