Kokoškov: Kredibilitet nam je nula, tek ga gradimo

Izvor: N1 televizija, 18.Okt.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokoškov: Kredibilitet nam je nula, tek ga gradimo

Trener Finiks Sansa Igor Kokoškov kaže da ga nije začudila partija Devina Bukera, koji je u pobedi nad Dalasom 121:100 upisao 35 poena (12-19 iz igre).

“Nisam iznenađen, nisu ni navijači Sansa, to je on“, rekao je Kokoškov, koji je Bukera u završnici stavio na poziciju plejmejkera:

“Da, pokušavamo da ‘prizemljimo avion‘ sa najboljom postavom. Generalno sam jako zadovoljan timskom igrom i time kakav protok lopte smo imali. Prilično je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << impresivan odnos asistencija i izgubljenih lopti (35-12), a to je najveći problem koji smo imali u predsezoni“.

Buker je propustio celu predsezonu zbog povrede, ali je sada zablistao, pogotovo kada je Dalas prišao na -4.

“Uhvatio sam ritam, bio je taj trenutak u meču – dozvolili smo im da se vrate kada je trebalo da prelomimo, osećao sam da je moj posao da preuzmem odgovornost“, kaže Buker.

Izvor: You Tube

A Diandre Ejton, prvi pik sa drafta, meč je završio sa 18 poena, 10 skokova i 6 asistencija.

“Mnogo sam se zabavljao, najviše u svom životu na košarkaškom terenu. Igrao sam na NBA nivou prvu utakmicu, nemam lošu stvar da kažem o ovom meču“, ističe Ejton.

Ipak, trener Kokoškov kaže da je za Ejtona sada najveći izazov da sedne sa asistentom Korlisom Vilijamsonom i da pogleda snimke kada je propustio da zaštiti obruč.

Izvor: You Tube

“Kada imate veteranski tim ili igrače koji su nekoliko godina zajedno, onda imate i kredibilitet. Ali mi smo novi stručni štab, ja sam novi trener, imamo novi tim, pa je naš kredibilitet nula. Povede samo dokazuju da se ide u pravom smeru“, zaključio je Kokoškov.

Sledeći meč Sansi igraju 21. oktobra, kada gostuju Denveru.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.