Kokeza zahteva drastičnu kaznu za Obradovića

Izvor: Press, 14.Maj.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza zahteva drastičnu kaznu za Obradovića

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza zatražio je da se sudija Srđan Obradović drastično kazni i skine sa liste arbitara, saznaje Tanjug.
Foto:B92.net
Obradović je obeležio pretposlednje kolo Superlige Srbije jer je dosudio "skandalozan" penal za Spartak protiv Radničkog iz Niša.
On je od ranije poznat po čestim greškama na utakmicama, a najpoznatija ona iz 153. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << večitog derbija kada je priznao gol Zvezdi nakon što je Džon Ruiz asistirao "iz auta" za gol.
Kokeza će svoj zahtev Sudijskoj komisiji izneti na sastaknu Izvršnog odbora FSS, posle redovne Skupštine Saveza u ponedeljak.

Na potezu je Sudijska komisija, ali izvesno je da Obradovića čeka ozbiljna kazna.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Predsednik Spartaka o Obradovićevom penalu: Ne bih ga ni ja svirao!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2018, 11:22

Dva dana je prošlo od duela za Evropu između Spartaka i Radničkog, ali i dalje se samo priča o skandaloznom penalu Srđana Obradovića.  Arbitar iz Jagodine je priveden u policiju, predsednik Saveza Slaviša Kokeza je zatražio da se Obradović skine sa liste. O drugom penalu Srđana Obradovića...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.