Kokeza: Sanjamo odlazak na SP osam godina

Izvor: B92, 05.Sep.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza: Sanjamo odlazak na SP osam godina

Predsednik Fudbalskog Saveza Srbije Slaviše Kokeza rekao je posle velike pobede nad Irskom da još ništa nije gotovo, ali da je napravljen korak više ka Rusiji.

"Mislim da je ova pobeda veoam važna za naš fudbal, za našu zemlju i naravno ništa nije gotovo ima još da se igra. Ali smo bliže nego što smo bili uoči današnjeg dana", rekao je Kokeza, a potom i dodao da o plasmanu na SP sanjaju osam godina.

"Ovaj rezultat je za celu državu, nešto što sanjamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osam godina i ako uspemo u tome, to će biti nešto što je jako jako potrebno našem fudbalu, našoj srbiji, pogotovo posle uspeha Crvene zvezde i Partizana", dodao je predsednik FSS.

Srbija je u Dablinu pobedila Irsku sa 1:0 i sada ima četiri boda više od Velsa i pet od pomenute selekcije.

"Ovo je mali korak ka Rusiji i ako uspemo da privedemo narednu utakmicu kraju i da se nađemo u Rusiji, mislim da će to biti veoma važno za svakog građanina Srbije", kazao je Kokeza.

Srbija igra u Beču protiv reprezentacije Austrije 6. oktobra, a prema rečima Kokeze, Srbije nije reprezentacija koja će da kalkuliše.

"Kao što sam rekao pre utakmice igračima i selektoru u Beč ćemo ići na pobedu. Srbija nije reprezentacija koja će da kalkuliše, treba da idemo na pobedu i imamo apsolutno poverenje u njih i mislim da su to pokazali i dokazali. Pre svega ambijent i atmosfera koja se stvorila je nešto što se nadogradilo rezultatima. MIslim da smo posle današnjeg dana korak bliže Rusiji", zaključio je Kokeza posle meča.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kokeza oprezan: Velika pobeda, ali nije gotovo

Izvor: Mondo, 05.Sep.2017

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza rekao je da je reprezentacija pobedom protiv Irske u kvalifikacijama napravila veliki korak ka Svetskom prvenstvu u Rusiji...Srbija je jednom nogom već na Mundijalu!..Ipak, posle pobede u Dablinu, koja nam je širom otvorila vrata Svetskog prvenstva...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.