Koji je jedini način da zaustavite Mesija

Izvor: RTS, 18.Jun.2020, 09:03

Koji je jedini način da zaustavite Mesija

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi uželeo se fudbala tokom pauze zbog pandemije koronavirusa, što je potvrdio u prva dva nastupa od povratka na teren. Mesi je proveo svih 180 minuta u pobedama Barselone nad Majorkom i Leganesom, uz po dva gola i asistencije.
Argentinac je trenutno najbolji strelac i asistent u La Ligi, dok su Katalonci prvi na tabeli sa četiri boda više i utakmicom više od madridskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Reala.

Tokom duela sa Leganesom, Leo je više vremena proveo kao organizator igre i mučio protivničke igrače, koji nisu imali način da ga zaustave.
Fauliran je šest puta, više nego u bilo kojoj utakmici ove sezone, a posebno interesantan bio je jedan duel u prvom poluvremenu.
Mesi je predriblao čuvara i krenuo da ga pretrčava, a momak po imenu Unai Bustinsa Martines, u nedostatku boljih metoda, odlučio se da taj trk prekine jednim rvačkim zahvatom.

Fotografije i video snimci momentalno su postali vrlo popularni na društvenim mrežama, na kojima su se pojavili razni slični "mimovi".
"Kada Mesi želi da se vrati na svoju planetu, ali ti moraš da ga zaustaviš", objavila je Barselona na svom Instagram profilu, poručujući da Argentinac nije sa ove planete.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.