Koentrao i Almeida se povredili, neće igrati dalje u grupi

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2014, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koentrao i Almeida se povredili, neće igrati dalje u grupi

Reprezentativci Portugala Fabio Koentrao i Ugo Almeida povredili su se na današnjoj utakmici sa Nemačkom zbog čega će propustiti preostala dva susreta u grupnoj fazi Svetskog prvenstva.
(FOTO: AP)
Kako je rekao lekar portugalskog nacionalnog tima Enrike Žons posle utakmice u Salvadoru, Koentrao i Almeida će morati da pauziraju bar 10 dana.
Oni zbog povreda neće igrati na predstojećim susretima sa SAD u nedelju i Ganom 26. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << juna.
Pored njih dvojice, blaže povrede doživeli su i Kristijano Ronaldo i golman Rui Patrisio.
Prema Žonsovim rečima, sa Ronaldom je „sve u redu”, dok je povreda Patrisija „ništa specijalno”.
Na istom susretu je udarac u butinu dobio štoper Nemačke Mats Humels, koji je morao da izađe iz igre, ali on nije ozbiljnije povređen.
Nemačka je ubedljivo sa 4:0 savladala Portugal u prvom kolu Grupe D na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Portugalci ''osakaćeni'', Koentrao i Almeida završili grupnu fazu!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2014, 00:10

Fudbalski reprezentativci Portugala Fabio Koentrao i Ugo Almeida povredili su se na današnjoj utakmici sa Nemačkom zbog čega će propustiti preostala dva susreta u grupnoj fazi Svetskog prvenstva.

Nastavak na Sportske.net...

Koentrao i Almeida se povredili, neće igrati dalje u grupi

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2014

Fudbalski reprezentativci Portugala Fabio Koentrao i Ugo Almeida povredili su se na utakmici sa Nemačkom zbog čega će propustiti preostala dva susreta u grupnoj fazi Svetskog prvenstva. ..Loša nsreća: Ugo Almeida.. ..Kako je rekao lekar portugalskog nacionalnog tima Enrike Žons posle utakmice...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.