Kockao se, pa ga prevarili za 150.000 evra

Izvor: Mondo, 21.Dec.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kockao se, pa ga prevarili za 150.000 evra

Rađa Naingolan žrtva prevare, ali pošto je prethodno prokockao novac.

Foto: Guliver/Getty images/Emilio Andreoli

Fudbaler InteraRađa Naingolan opljačkan je u iznosu od 150.000 evra putem falsifikovanih čekova, tvrdi list "La Stampa".

Naingolan je u društvu zastupnika "neroazura" bio u policiji da otkrije ko mu je oteo novac, koji su lopovi iskoristili u Rimu kopiranjem njegovih čekova.

Tokom ovog slučaja otkriveno je i da je Naingolan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << imao velike kockarske gubitke u kazinu u Monte Karlu, gde je bio prošlog avgusta. On nikada nije prestao sa nesportskim načinom života i noćnim izlascima, zbog čega je često bio na udaru kritika u Romi pre dolaska u Inter prošlog leta.

Popularni "Nindža" iste probleme je imao i u reprezentaciji i zato ga je "precrtao" selektor Roberto Martinez.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.