Ko o čemu, Bufon o svom Juventusu!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko o čemu, Bufon o svom Juventusu!

Legendarni Italijan se prisetio trenutka kada je odlučio da napusti "Bjankonere".

Legendarni Điđi Bufon u dresu Pari Sen Žermena.

Mnogi ljubitelji fudbala još uvek ne mogu da se naviknu na ovakav prizor, a Italijan je u intervjuu za Tiki Taku otkrio kako je došlo do toga da napusti Torino i preseli se u Pariz.

"Razgovarajući sa Anjelijem nakon stresnog perioda koji je dugo trajao shvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam da je biti fudbaler i kapiten Juventusa veliki teret, bez obzira što je i ogromna čast. Mislim da je bilo pravo vreme da odem", otkrio je Điđi koji je kazao da nije razmišljao o egzotičnim destinacijama.

"Razmišljao sam da li da nastavim sa igranjem ili odem u penziju, ali samo je ponuda velikog kluba mogla da me nagovori da igram još. Odlazak u egzotične lige nije bila opcija. PSŽ me je kontaktirao u maju, nije to bio uobičajen izbor jer sam osvojio sedam uzastopnih titula."



"Otišao sam kada je trebalo, možda se Juve pomalo i pribojavao da bi to značio i odlazak drugih fudbalera, pa su kupili Ronalda"
, istakao je Bufon.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Da Ronaldo nije došao mnogi bi otišli iz Juventusa"

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2018

Golman Pari Sen Žermena Đanluiđi Bufon priznao je da je kraj njegove karijere u Juventusu bio stresan i istakao to da bi verovatno i mnogi drugi igrači napustili "staru damu" da Kristijano Ronaldo nije došao...Bufon je tačku na 17 godina dugu karijeru u klubu iz Torina stavio proteklog leta, posle...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.