Ko je veći prevarant, Salah ili Ronaldo?

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je veći prevarant, Salah ili Ronaldo?

Mohamed Salah je bio na naslovnim stranama iz pogrešnih razloga.

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah nije ovoga puta a naslovnim stranama iz dobrih razloga, golova, asistencija, pobeda.

Salah se našao na udaru medija, ali i navijača ostalih timova Premijer lige zbog svog ponašanja na terenu, neretko je u poslednjih nekoliko mečeva simulirao što je razljutilo i sve gledaoce.

Tako je i u kolumni u "Tajmsu" nekadašnji napadač Čelsija Toni Kaskarino istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da to radi zbog prevelike želje za titulom.

"Možda je to pritisak koji imaju Liverpulovi igrači u smislu osvajanja trofeja ove sezone, a Salah nije prvo ime na toj listi, mnogi žele da varaju da bi pobedili. Kristijano Ronaldo to radi, a njegova karijera je samo išla napred", napisao je Kaskarino.

Da li se slažete sa njim?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.