Ko je to zagrizao za Ćićarita?

Izvor: Mondo, 08.Feb.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je to zagrizao za Ćićarita?

Napadač Bajer Leverkuzena nalazi se na meti evropskog giganta

Foto: Getty Images/Sascha Steinbach

Havijer Ćićarito Ernandez preporodio se u redovima Bajera iz Leverkuzena.

Od dolaska letos u Bundesligu ponovo "ubija" protivničke golmane, nakon što je prethodno tavorio u Mančester junajtedu i Real Madridu.

On je za Bajer u svim takmičenjima upisao 25 nastupa i postigao 21 gol. Tako je ponovo privukao pažnju nekolicine klubova koji bi želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ga vide u svojim redovima.

Najzainteresovaniji je Bajern. Minhenski klub navodno je već "bacio udicu", spreman da Meksikanca angažuje narednog leta, uprkos tome što Ćićarito ima važeći ugovor do juna 2018. godine. Bavarci su svesni da bi na kraju ove sezone mogli da ostanu bez Roberta Levndovskog za koga je Real Madrid pokazao interesovanje, a njegov agent i otkrio da već postoje i kontakti sa tim klubom.

Ekipu Bajerna na leto će od Pepa Gvardiole preuzeti Karlo Anćeloti, trener koji odlično poznaje Meksikanca, jer su prošle sezone sarađivali u Realu. Mediji u Nemačkoj tvrde da je upravo Italijan pokrenuo priču o angažovanju Ćićarita, koji bi zajedno sa njim mogao da stigne u Minhen.

Havijeru Ernandezu očigledno prija u Bundesligi, ali da li će na leto promeniti klub u tom takmičenju? Nije nemoguće...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.