Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2021, 13:03

Ko će do tačdauna u Grin Beju: Adams, Džons, Evans, Gronkovski...

Za meč Pekersa i Bakanirsa u ponudi Mozzarta devet igrača. Na vama je da pogodite da li će da poentiraju ili ne

Nema spavanja večeras za ljubitelje NFL-a. Na programu su finala konferencija. Poslastica je meč na Lembo fildu u nedelju (21.05), duel Grin Beja i Tampa Beja i obračun dvojice legendarnih kvoterbekova Erona Rodžersa i Toma Brejdija.

U ponudi Mozzarta za ovaj duel u Viskonsinu su devet igrača oba tima, a na vama je da pogodite >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ko će da postigne tačdaun. Ne pogađate broj nego samo da li će da poentiraju ili ne. Kod domaćih Pekersa najveće šanse da uhvati loptu u end zoni tima iz Floride daju se fantastičnom risiveru Devonteu Adamsu, prvoj meti Rodžersa u zoni poentiranja.

On je rekorder po broju tačdauna ove sezone. Ima ih čak 18, tri više od zvezde Kanzasa Tajrika Hila. Adams je u odličnoj formi. Na poslednje tri utakmice je postigao pet tačdauna, na svakom meču bar po jedan, a protiv Tenesija prošlog meseca je imao čak tri poentiranja. Kvota da će da postigne tačduan je 1,60, a da neće - 2,19.

Za igru trčanjem kod Pekersa zadužen je Eron Džons. Ukoliko probije end zonu Tampe kvota je 2,00, a ako ne postigne tačdaun, onda je 1,72. U dosadašnjem toku šampionata devet puta je poentirao za Siraše. Od igrača Grin Beja u ponudi Mozzarta su još - Alen Lazard (3,15 da, 1,31 ne), Markiz Valdes Skentling(3,75 da, 1,23 ne) i Robert Tonijan (2,35 da, 1,53 ne).

Što se tiče gostiju iz Tampe, najveće šanse za tačdaun daju se risiveru Majku Evansu, snažnom i visokom hvataču koji bi mogao da namuči sekendari Grin Beja. Prošle nedelje nije se proslavio u Nju Orleansu, ali je uhvatio tačdaun pas od Tom Brejdija preko Maršona Latimora, kornerbeka Sejntsa. Kvota na Evansa je 2,35 da će postići tačdaun, a da neće - 1,53.

U ponudi Mozzarta iz redova Bakanirsa su još – Kris Gadvin (2,50 da, 1,47 ne), Ronald Džons (2,85 da, 1,37 ne) i Rob Gronkovski (3,15 da, 1,31 ne).

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU MOZZARTA ZA IGRU TAČDAUN – DA ILI NE!

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.