Ko će biti novi trener Budućnosti? Dva imena već u opticaju...

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će biti novi trener Budućnosti? Dva imena već u opticaju...

Spekulacije su počele.

Očekivano ili ne, tek jutros je i zvanično potvrđeno da je podgorička Budućnost okončala saradnju sa dosadašnjim trenerom Slobodanom Subotićem.

Posle trećeg uzastopnog poraza u Evrokupu koji su Podgoričani doživeli u duelu sa poljskom Arkom, ispostavilo se da je pobeda Budućnosti nad Zvezdom u Beogradu bila samo kratkotrajni bljesak, pa su čelnici kluba odlučili da promene ''šok terapiju''.

Ono što sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najviše interesuje navijače Budućnosti jeste ko će naslediti Subotića, a podgoričke ''Vijesti'' u svom jutrošnjem tekstu več pominju dva imena u tom kontekstu.

Navodno, prva opcija je da Petar Mijović bude imenovan kao privremeno rešenje, a drugo ime koje se pominje je Nenad Trajković, koji je nedavno preuzeo filijalu kluba, Studentski centar.





''Činjenica je, ipak, i da je teško naći kvalitetnog i slobodnog trenera, a pitanje je i ko bi došao u klub koji nije baš poznat po strpljenju za šefove stručnog štaba'', zaključuju ''Vijesti''.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZVANIČNO - Budućnost ima novog trenera!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 10:18

Do daljnjeg....Nije se dugo čekalo na odluku uprave podgoričke Budućnosti o imenovanju novog trenera, posle jučerašnjeg rastanka sa dosadašnjim šefom struke Slobodanom Subotićem...Juče su se kao potencijalni Subotićevi naslednici pominjali dosadašnji Subotićev pomoćnik Petar Mijović i Nenad...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.